Marilva, specialist in hairweaving

Een haarstuk of hairweave kiest u vaak niet zonder reden. Haaruitval, dunner wordend haar, fijn haar, kale plekken of kaalheid zijn vaak een speling van de natuur, maar soms ook een gevolg van een vervelende haarziekte of een medische ingreep. In al deze gevallen is het fijn dat er een haarspecialist is die begrijpt hoe u zich voelt. Een haarspecialist die voor u klaarstaat, met goed advies over (clip-in) haarwerken en hairweaves, gebruik makend van 100% natuurlijk haar. 

Haarwerken en pruiken op maat

Er zijn veel mensen die met haarverlies, dunner wordend haar, fijn haar of (tijdelijke) kaalheid en de gevolgen ervan worstelen. Deze mensen kunnen terecht in Opheusden (Gelderland) bij hairweavingspecialiste Marilva, die een aparte, discrete salon heeft waar een eerlijk en betrouwbaar advies wordt gegeven over op maat gemaakte haarwerken, zoals hairweaves. Ook buiten openingstijden kunt u contact met ons opnemen. Het aanbrengen van een hairweave is overigens een vak apart. Marilva: ‘Uw eigen haar wordt eerst ingevlochten. Daarna worden de weavebanen erop bevestigd door middel van naald en garen. Dit is een techniek die ik goed beheers dankzij vele jaren ervaring. Ook maak ik haarstukken van 100% natuurlijk haar die niet van echt haar te onderscheiden zijn.’ Niet voor niets komen mensen uit heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Eindhoven, naar de specialiste in hairweaving in Gelderland.

Een goed kapsel geeft zelfvertrouwen

Voordat Marilva zich op het vak van hairweavespecialist stortte, studeerde zij SPW en werkte zij enige jaren als sociaalpedagogisch medewerker. Deze achtergrond komt in haar huidige vak goed van pas. ‘Haarverlies is voor veel mensen, en zeker voor vrouwen, namelijk een aangrijpend proces dat vaak tot onzekerheid leidt. Doordat het voor de meeste mensen een gevoelig onderwerp is, is er vaak een speciaal contact met klanten. Door mijn ervaring als SPW’er weet ik hiermee om te gaan.’ In haar huidige werkzaamheden staan een individuele benadering, discretie en begrip voor de persoonlijke situatie voorop. ‘Ik geniet ervan als ik vrouwen gezonde trots en zelfvertrouwen (terug)geef. Met plezier en toewijding maak ik van elk kapsel een meesterstuk. Mijn motto is niet voor niets: Change your hair! Change yourself!’

Maak direct een afspraak!

Sparen voor kortingen!
Bij Changehaironline kunnen vaste klanten sparen middels een stempelkaart. Bij besteding van iedere € 50 krijgt u een stempel. Heeft u een volle stempelkaart? Dan ontvangt u een leuke korting. Vraag naar de voorwaarden.

 • Welkom!

  We zijn gespecialiseerd in het vakkundig inzetten van haarweave absoluut niet is gemengd met synthetische vezels.
  Lees verder
 • Haarweave

  In 3 verschillende structuren
  In 4 verschillende lengtes
  In verschillende tinten
  Bekijk de mogelijkheden
 • Openingstijden

  • Maandag - Zaterdag
   09.00 - 20.00
  • Zondag
   Gesloten
  • Wij werken alleen op afspraak.