Salon voor haarverlenging, haarstukken en hairweaves

In de salon staat de tijd even stil en draait het helemaal om u, uw wensen, uw persoonlijkheid én niet te vergeten: uw haar. Marilva kijkt naar hoe uw haar van nature valt, maar ook naar wie u bent en wat er bij u past. In de salon wordt uitsluitend op afspraak gewerkt en slechts één klant tegelijk behandeld.

‘Hoe krijg ik meer volume in mijn haar?’

Droomt u van een kapsel met meer volume? Of wilt u uw haar verlengen? Dan bent u aan het juiste adres bij Changehaironline in Opheusden, nabij Tiel, Wageningen, Rhenen, Arnhem, Nijmegen en Veenendaal. In de salon kunt u uw haar laten verlengen met Remy-haar, 100% natuurlijk haar van uitstekende kwaliteit. De haarschubben van dit haar wijzen in dezelfde richting, waardoor het haar niet klit en natuurlijk valt. U krijgt dan ook een kapsel dat u perfect kunt stijlen. Een eindresultaat dat heel natuurlijk is en niet van echt is te onderscheiden. Haarverlenging wordt gecreëerd door middel van een hairweave. Dit is beter voor het eigen haar en voordeliger dan andere technieken. Geef uzelf de vrouwelijke charme van lang en voller haar. Maak een afspraak en kom naar onze salon en geniet van onze gastvrijheid en privacy.

Van haarstukken tot weaves

Of het nu gaat om haarverlies, kaalheid, meer volume in het haar of haarverlenging, in de salon wordt alle tijd genomen voor de persoonlijke situatie van klanten. Niet alleen krijgen zij advies over de diverse natuurlijk haarsoorten, waarvan een haarwerk of (clip-in) haarstuk op maat kunnen worden gemaakt en de verzorging daarvan, ook het meest geschikte soort haar, het type haarwerk of hairweave dat iemand het beste staat, komen aan bod. Ruim twintig jaar geleden startte Marilva met haar werkzaamheden als haarspecialist. Al op jonge leeftijd interesseerde Marilva zich voor haar en kapsels. Op haar twaalfde jaar kon ze al goed haren vlechten en hairweaves aanbrengen. Door de jaren heen heeft zij zich verder ontwikkeld in de hairweavetechniek en maakte ze van haar hobby en passie haar werk. Enkele jaren geleden verhuisde de hairweavespecialiste vanuit het westen van ons land naar Opheusden, nabij Tiel, Nijmegen, Wageningen en Rhenen, om daar Changehaironline te beginnen, een prachtige salon aan de rand van het dorp.

 • Welkom!

  We zijn gespecialiseerd in het vakkundig inzetten van haarweave absoluut niet is gemengd met synthetische vezels.
  Lees verder
 • Haarweave

  In 3 verschillende structuren
  In 4 verschillende lengtes
  In verschillende tinten
  Bekijk de mogelijkheden
 • Openingstijden

  • Maandag - Zaterdag
   09.00 - 20.00
  • Zondag
   Gesloten
  • Wij werken alleen op afspraak.