Haaruitval

Haarverlies is een vervelende aandoening die veel onzekerheid met zich meebrengt. Veel mensen hebben tijdens hun leven wel een keer te maken met haaruitval of haarverlies. Wie denkt dat alleen mannen haaruitval hebben, heeft het mis. Ook vrouwen kunnen hiermee te maken krijgen. Soms is het haarverlies acuut, maar ook kan haaruitval chronisch zijn. Er zijn verschillende factoren die haarverlies kunnen veroorzaken. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende manieren om haaruitval te verhelpen of te verdoezelen.

Oorzaken haaruitval en haarverlies

Haaruitval en haarverlies kunnen uiteenlopende oorzaken hebben. Zo kan stress de haargroeicyclus verstoren, maar ook diëten en vitaminegebrek kunnen haarverlies veroorzaken. Daarnaast is haaruitval of kaalheid vaak erfelijk bepaald. Wanneer een van de ouders kaal is of haaruitval heeft, kan dit op kinderen worden doorgegeven. Ook ernstige ziekten en de behandelingen van ziekten, zoals kanker en de bijbehorende chemotherapie, kunnen leiden tot haarverlies en kaalheid. Daarnaast zijn er ook een aantal ziekten, waaronder de auto-immuunziekte alopecia, bloedarmoede en schildklierafwijkingen, die kunnen leiden tot haaruitval en kaalheid. Haaruitval kan plotseling optreden, maar ook langzamer beginnen en langer aanhouden. Haaruitval kan soms ook weer spontaan herstellen.

Wat te doen bij haarverlies?

Tegen chronisch haarverlies bestaat geen behandeling. Wel kan een arts proberen de oorzaak van de haaruitval te achterhalen, waarna deze wordt behandeld. Haarverlies, haaruitval en kaalheid kunnen verborgen worden. Zo kan ervoor worden gekozen om een haarstuk of hairweave toe te passen van 100% natuurlijk haar. Is er sprake van dun haar of fijn haar? Dan kan haaraanvulling, geen hele pruik of haarwerk, maar een aanvulling op uw eigen haar, uitkomst bieden. Ook wanneer er sprake is van meerdere kale plekken kan er gebruik worden gemaakt van een hairweave. Haar dat niet van echt te onderscheiden is! Het nemen van een haarstuk of hairweave kan soms een hele stap zijn. Een stap waarbij Changehaironline u kan helpen. Met persoonlijk advies en de beste, 100% natuurlijke, op maat gemaakte haarproducten.

 • Welkom!

  We zijn gespecialiseerd in het vakkundig inzetten van haarweave absoluut niet is gemengd met synthetische vezels.
  Lees verder
 • Haarweave

  In 3 verschillende structuren
  In 4 verschillende lengtes
  In verschillende tinten
  Bekijk de mogelijkheden
 • Openingstijden

  • Maandag - Zaterdag
   09.00 - 20.00
  • Zondag
   Gesloten
  • Wij werken alleen op afspraak.