Haarstukken en pruiken 

Heeft u interesse in een haarstuk of pruik? Changehaironline helpt u bij het vinden van een op maat gemaakt haarstuk of eenvoudige pruik. Voor korte haarstukken en lange haaropvullingen kunt u bij de hairweavingspecialist terecht.

Waarom een pruik of haarstuk?

Onze haren vormen een belangrijk deel van ons uiterlijk en iets vervelends als haaruitval of kale plekken kunnen dan ook voor veel ongemak zorgen. Haaruitval heeft verschillende oorzaken. Het kan onder meer worden veroorzaakt door een haarziekte, erfelijke haaruitval, stress of een medische ingreep. Haaruitval maakt mensen al snel onzeker en het kan je zelfvertrouwen ondermijnen. Een haarstukje of een pruik kan er dan voor zorgen dat je je zelfverzekerdheid weer terugvindt. Maar daarnaast kies je ook heel makkelijk voor een pruik of haarstuk als je gewoon even toe bent aan iets anders! Je wisselt makkelijk van coupe en je creëert voor een kortere tijd een compleet nieuwe look.

Het verschil tussen haarstukken en pruiken

Wat zijn nu precies de verschillen tussen een haarstuk en een pruik? Een haarstuk wordt geplaatst op het gebied waar het haarprobleem zich bevindt, zoals een kale plek of op een plek waar meer behoefte is aan volume. Een haarstukje kan permanent worden bevestigd of vast worden gezet met klemmetjes (clip-in). Een pruik is daarentegen een geheel nieuw kapsel dat op het hoofd kan worden geplaatst en gemakkelijk kan worden afgewisseld.

De voordelen van 100% natuurlijk haar

Alle haarstukjes en pruiken van Changehaironline zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar. U zult dus geen synthetisch haar terugvinden. Dit heeft verschillende voordelen:

 • De haarstukken van Changehaironline geven een natuurlijk effect
 • Natuurlijk haar is een stuk koeler om te dragen dan een haarstuk of pruik gemaakt van synthetisch haar. Met name in de zomer is dit een groot voordeel.
 • Een haarstuk van 100% natuurlijk haar gaat ongeveer twee jaar lang mee. Dit is aanzienlijk langer dan haarstukken gemaakt van synthetisch haar: deze hebben een levensduur van ongeveer zes maanden.
 • 100% natuurlijk haar is makkelijk in ieder gewenst model te brengen. Kleuren, föhnen of stylen, het is allemaal mogelijk.

Pruik of haarstuk kopen 

Changehaironline kijkt naar ieder individu. Wat past bij jou en welke wensen heb je? De expert geeft je persoonlijk advies en maakt vervolgens een haarstuk. Wilt u meer weten over de kosten van het kopen van een haarstuk? Of wilt u meer weten over het aanmeten van een haarstuk. Neem dan contact op met Changehaironline.

 • Welkom!

  We zijn gespecialiseerd in het vakkundig inzetten van haarweave absoluut niet is gemengd met synthetische vezels.
  Lees verder
 • Haarweave

  In 3 verschillende structuren
  In 4 verschillende lengtes
  In verschillende tinten
  Bekijk de mogelijkheden
 • Openingstijden

  • Maandag - Zaterdag
   09.00 - 20.00
  • Zondag
   Gesloten
  • Wij werken alleen op afspraak.