Hairweaves: 100% natuurlijk haar dat u perfect kunt stylen

Als u uw haar wilt verlengen of meer volume wilt creëren, is het fijn wanneer uw kapsel een natuurlijke uitstraling krijgt. Een kapsel dat in alle opzichten op uw eigen haar lijkt. Om dit te creëren gebruikt Changehaironline echt haar. Als u ooit ervaring hebt opgedaan met synthetisch (nep)haar, kent u de nadelen.

Technieken hairweaving

Changehaironline is op de hoogte van de laatste hairweavingtechnieken en de nieuwste trends op gebied van hairweaving. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van:

 1. De traditionele hairweave
  Hairweaving is een traditionele extensiontechniek die ook geschikt is voor op Europees Aziatisch en Afro-haar. Met behulp van een dunne haarstreng worden enkele fijne vlechtjes strak op het hoofd gelegd. Hierop worden banen van 100% natuurlijk haar vervolgens aan vastgenaaid.
 2. Hairweave met microringen
  Bij het inzetten van haar met deze techniek, wordt geen lijm gebruikt. Ook wordt het haar niet gevlochten. Het ingezette haar blijft 6 tot 8 weken zitten. Met microringen worden de extensions aan het haar vastgemaakt, zonder gebruik te maken van hitte.
 3. Brazilian knot
  Bij Brazilian Knot wordt het haar vastgemaakt aan losse haarextensions. Een elastiekje wordt om het haar heen geknoopt. Het grote voordeel is dat er geen lijm of hars gebruikt wordt en je hoofdhuid kan blijven ‘ademen’.
 4. Interlock hairweave
  De Amerikaanse techniek interlocking betekent haarverlenging zonder dat het haar wordt (in)gevlochten of dat er gebruik wordt gemaakt van keratine bondjes (wasjes), microringen of lijm.
 5. Netweaving
  Bij netweaving wordt er gebruik gemaakt van een speciaal netje en naald en draad. De techniek is nagenoeg onzichtbaar en een van de snelste technieken om het hele haar te verlengen.

Hairweaving: onze werkwijze

Als u kiest voor hairweaving of (clip-in) haarwerk, dan volgt er eerst een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek worden de diverse hairweavingmethodes persoonlijk uitgelegd. Aan de hand van uw eigen haar worden de kleur, de textuur en de hoeveelheid haar bepaald. Daarna is het aan u of, maar ook wanneer, u een vervolgafspraak wilt inplannen. Neemt u uiteindelijk een hairweave of haarwerk bij ons? Dan worden de kosten van het intakegesprek (€ 25) in mindering gebracht op de prijs. Weten welke hairweavemogelijkheden er voor u zijn? Neem meteen contact op.

 • Welkom!

  We zijn gespecialiseerd in het vakkundig inzetten van haarweave absoluut niet is gemengd met synthetische vezels.
  Lees verder
 • Haarweave

  In 3 verschillende structuren
  In 4 verschillende lengtes
  In verschillende tinten
  Bekijk de mogelijkheden
 • Openingstijden

  • Maandag - Zaterdag
   09.00 - 20.00
  • Zondag
   Gesloten
  • Wij werken alleen op afspraak.