Kaalheid bij vrouwen

 Haaruitval is een vervelend probleem dat vaak onzekerheid met zich meebrengt. Regelmatig zien we kalende mannen, maar kaalheid bij vrouwen lijkt vandaag de dag nog niet echt geaccepteerd. Changehaironline heeft diverse mogelijkheden om dit probleem tegen te gaan. Deze variëren van op maat gemaakte clip-in haarstukjes tot hairweaves. Ook simpele pruiken kunnen bij Changehaironline worden besteld.

Oorzaken van kaalheid

foto 4Kaalheid bij vrouwen wordt vaak veroorzaakt door de haarziekte alopecia androgenetica. Deze vorm van haarverlies komt naar schatting voor bij ongeveer drie tot zes procent van de vrouwen onder de 30 jaar. Kaalheid bij vrouwen komt vooral tot uiting op de middellijn van het hoofd. Vaak ontstaat alopecia vanuit een erfelijke aanleg. De mate van haaruitval ligt dus vast in je genen, maar het openbaar zicht bij vrouwen vaak in de overgang doordat de testosteronspiegel hoger komt te liggen. Naast alopecia androgenetica zijn er andere oorzaken die kaalheid of kale plekken op het hoofd veroorzaken. Denk aan stress, medicijnen of slechte voeding, maar ook medische ingrepen en geneesmiddelen kunnen ervoor zorgen dat je kaal wordt. Chemotherapie in geval van kanker zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat haar uitvalt. Met alle onzekerheid van dien.

Kaalheid tegengaan

foto 3Bepaalde medicijnen kunnen ervoor zorgen dat kaalheid wordt tegengegaan. Vaak bestaan de medicijnen uit finasteride en dutasteride. Deze blokkeren de omzetting van testosteron in Dihydrotestosteron (DHT), een biologisch actieve stof in het menselijk lichaam. Hierdoor blijft vervroegde haaruitval of haarverlies uit en wordt de groeifase van het haar verlengd. Dit alles zorgt ervoor dat het haar steviger en dikker wordt, en kaalheid wordt tegengaan. Het resultaat van de medicijnen is vaak na circa twee haarcycli zichtbaar. Dit houdt in dat pas na één jaar het haar zichtbaar voller wordt. Kaalheid treedt weer op wanneer het geneesmiddel niet meer wordt gebruikt.

Pruiken of haarstukken bij kaalheid of kale plekken

Kaal worden kan als bijzonder vervelend worden ervaren, zeker als het om kaalheid bij vrouwen gaat. Wanneer medicijnen niet afdoende zijn, kunnen haarwerken of haarstukken kaalheid verbergen. Veel mensen denken dat hairweaves en haarstukken oncomfortabel zitten. Door echter voor 100% natuurlijk haar van Changehaironline te kiezen voelt een haarstuk niet broeierig aan, in tegenstelling tot synthetisch haar. Bij kale plekken of dunner wordend haar, kunnen haarstukken of haarwerken dé oplossing zijn.

Hairweaving

foto 2Door middel van hairweaving kunnen de haarwerken aan het eigen, bestaande haar worden verbonden, zonder dat dit trekkerig aanvoelt. Voor de haarwerken en haarstukken van Changehaironline geldt dat deze op maat worden gemaakt en vervaardigd worden van 100% natuurlijk haar. Met oog voor detail en oor voor de persoonlijke situatie.

foto 1

 

 • Welkom!

  We zijn gespecialiseerd in het vakkundig inzetten van haarweave absoluut niet is gemengd met synthetische vezels.
  Lees verder
 • Haarweave

  In 3 verschillende structuren
  In 4 verschillende lengtes
  In verschillende tinten
  Bekijk de mogelijkheden
 • Openingstijden

  • Maandag - Zaterdag
   09.00 - 20.00
  • Zondag
   Gesloten
  • Wij werken alleen op afspraak.